JOHNSAUTOLAKERING

Vi er et mellem stort familie virksomhed som elsker biler og autolakering. Det er bare vores fag. Det er familie eget virksomhed, derfor går vi meget op i at tilfredse vores kunder og deres biler selvom vi skal gøre en ekstra sats før det lykkes. At kunden er glad og kvaliteten er i tops, det betyder alt for os.
Vi er meget fleksible med vores service og kan altid hjælpe kunden til at finde den bedste løsning, mens vi stadig og altid overholder kvaliteten og leveringsgarantien, den er ikke til diskussion.
Hos JohnsAutolakering har vi mere end 25 års erfaring indenfor autolakering af personvogne, varevogne, motorcykler og industrilakering.
Vores personale er derfor topuddannet og får løbende kurser da der altid kommer nye udstyr, produkter og farver ud på markedet. Det sikre os og dig at vi altid kan tage imod din bil og servicer den med vores nyeste udstyr og viden inden for faget. Det er derfor altid vigtigt for os at man ikke skruer ned på kvaliteten.
Det sikrer os og dig at din bil altid vil overholde den kvalitet og garanti vi lover, og det kan selvføleligt også ses på resultatet. Vi bruger derfor PPG som vores total leverandør til alt indenfor autolakering. Det er lidt dyrere, men det spiller bare! PPG har igennem mange år hjulpet os med at gøre vores kunder glade, og det er det vi lever af.

J. AUTOLAKERING

Service

Autolakering
Pladeværksted
Forsikringsskade
Industrilakering
Buleopretning uden Lakering

Hvordan Vi Gør

Trin

01

Modtagelse

Vi tager imod den bil

Trin

02

Taksering

Din skade vil blive takseret

Trin

03

Udbedring af Skade

Pladeværkstedet udbedre skaden i samarbejde med autolakeren

Trin

04

Støvsug & Vask


Trin

05

Aflevering

Du vil blive kontaktet