Over 25 års erfaring indenfor lakering af personvogne, varevogne, motorcykler og industrilakering

Autolakering

Vi har mange års erfaring indenfor faget og ved hvad det kræver for at et topresultat. Desuden, er vores personale topuddannet i hver deres fag. Vores personale er derfor også udstyret med topmoderne værktøj til at arbejde på din bil. Vi kontroller også altid hindanens arbejde så vi altid kan sikre os og dig den højeste kvalitet. Vi vil alrig aflever et stykke arbejde som vi ikke selv syntes er professionelt eller kontrolleret eller aflever noget vi ikke selv vil tage imod. Vi kan få malet i alle originale farver. Vi kan også hjælpe dig med at bygge den farve du ønsker. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad farve det skulle være eller hvad vi kan tilbyde din bil af lak. JohnsAutolakering uføre alt indenfor lakering af personvogne, varevogne, motorcykler og industrilakering.

Pladeværksted

Hos JohnsAutolakering har vi pladeværksted. Har din bil været udsat for en trafikulykke, hærværk eller andet, kan vi nemt tage os af sagen og få den udbedret. Så du nemt kan komme ude at køre i den igen. Alle biler bliver i dag produceret med sikkerhed i topprioritet. Derfor er det meget vigtigt at hvis din bliver udsat for en trafikulykke, at den skaden bliver udbedret hurtigst muligt og efter bilfabrikantens forskrifter. Det kan vores dygtige og veluddannet pladesmed med deres moderne udstyr og værktøj tage sig af i samarbejde med autolakeren. Det sikre os og dig at din bil bliver som ny igen for at overholde sikkerheden på dig og din bil samt garantien og den gældende lovgining.

Forsikringsskade

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, det betyder at vi kan tage imod din forsikringsskade, lige meget hvilket selskab din bil er forsikret hos. Vi tilbyder gratis lånebil under reparationstiden!!! Det forgår således at hvis din bil bliver udsat for en trafikulykke, hærværk eller andet, og at du ønsker at få skaden udbedret gennem dit forsikringsselskab, skal du blot anmelde skaden til dem. Derefter tager vi imod din bil hvor vi gemmegår bilen og skaden og får den takseret. Vi sender derefter en rapport med tilbuddet til forsikringsselskabet/taksator så den kan blive forhandlet eller evt. godkendt. Så går vi i gang med udbedring af skaden

  • Pladesmeden tager sig karosseriarbejdet og evt. afmontering af forskellige dele på bilen
  • Autolakeren tager sig af lakarbejdet
  • Pladesmeden får den ind igen for på montering af forskellige dele på bilen efter lakarbejdet
  • Bilen vil blive løbende kontrolleret under processen for kvalitet
  • Klargøringen tager sig af klargøring af din bil
  • Du vil blive kontaktet!

Industrilakering

Buleopretning uden Lakering